Info

KeittiökalusteetHimangan Puusepät aloitti toimintansa aprillipäivänä 1976. Kalustevalmistus alkoi pääosin massiivipuukalusteista ja ajan myötä siirryttiin enemmän keittiökalusteisiin ja muihin huoneistokalusteisiin. Nykyinen tuotantotila valmistui talvella 1988, jolloin yritys työllisti 3-4 henkilöä. Tällä hetkellä perheyrityksen toiminta on vakiintunut 5-6 henkilöä työllistäväksi yritykseksi.

Yksilöllisiä kalusteita ja asiakkaan toivomusten huomioimista

Pienehkön koon etuina ovat asiakkaan toivomusten toteuttaminen, koska mitkään suuret sarjat tai linjat eivät sido tuotantoa, vaan haastavammatkin toiveet voidaan toteuttaa ammattitaidolla ja pitkäaikaisella kokemuksella. Kokeneimmat tuotantotyöntekijämme ovat olleet toiminnassa mukana jo yli 20 vuotta ja TJ Heikki Verronen yrityksen perustamisesta saakka. Nykyaikainen konekanta ja ajanilmiöiden seuraaminen yhdessä pitkän kokemuksen kera takaavat laadukkaat tuotteet asiakkaillemme. Paras mainos on mielestämme tyytyväinen asiakas ja siihen tulemme työssämme pyrkimään aina. Hyvä palvelu ja joustava toiminta ovat kantaneet yritystämme muutaman laman ja lähes neljän vuosikymmenen ajan.

Nykyaikana suunnittelu on noussut yhä suurempaan rooliin toiminnassamme. Niin uudisrakentamisessa kuin etenkin saneerauskohteissa kaiken oleellisen huomioiminen, kuten putkien ja patterien sijoittuminen, ikkunakorkeudet, vanhojen rakenteiden sokkelisyvyys, konemitat jne. on suunnittelussa lopputuloksen ja hinnan kannalta olennaista. Kun kaikki suunnitellaan huolella ammattilaisen ja asiakkaan yhteistyössä saadaan lopputulos toimivaksi, eikä yllätyksiä asennusvaiheessa tule.